Kycklingleverpytt

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Kycklingleverpytt

Pytt i panna med kycklinglever och potatis är en välsmakande variant på klassikern. Med den djupfrysta tärnade potatisen, lök och paprika får du tillsammans med kycklinglevern en okomplicerad men snitsig middag som förgylls med rostade mandelspån.

Kycklingleverpytt

Ingredienser

4 portioner
1 påse djupfryst tärnad potatis (à 600 g)
1 paket djupfryst kycklinglever (à 400 g)
1 dl mandelspån (à ca 30 g)
2 gula lökar
3 paprikor (gärna i olika färger)
1 msk flytande margarin
1 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1901 KJ / 454 kCal
Fett23 g
Salt3.76 g
Kolhydrater38 g
Protein21 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Ost- och sparristäckt kotlett
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskkotletter med krämig pepparrotspasta
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskburgare med tomatfräs
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Katrinplommonfyllda järpar
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lövbiff med potatispuckar
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskkotletter med dragonstuvade morötter
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga