Svamp- och färsbiffar med pasta
En ny vardagsfavorit som passar för både stora och små. Mustigt möra färsbiffar med champinjoner eller nyplockad svamp om säsongen är rätt, tillsammans med krämig pasta insvept i örtcrème fraiche.
Ingredienser
4 portioner
280 g pasta t ex penne
300 g svamp t ex champinjoner
1 msk flytande margarin
1 - 1 1/2 vitlöksklyftor
1 tsk salt
2 krm peppar
400 g köttfärs
1 ägg
2 dl crème fraiche gärna smaksatt med örter (max 13%)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2806 KJ / 668 kCal
Kommentarer
Jättegott! Kommer göra med potatis nästa gång
Anita
2024-02-18Biffarna blev väldigt goda, men tycker inte riktigt det passade till pasta. Nästa gång kommer vi nog göra med potatis och göra en sås till.
Helene
2024-02-11Toppengott, hela familjen gillade denna rätt, bytte ut vitlöken mot pulver samt burkchampinjoner istället för färska.
Margareta
2006-07-06