Torskburgare med tomatfräs

Torskburgare med tomatfräs är en burgare av torsk, hoki eller sejfilé som serveras i hamburgerbröd med en härlig röra av frästa tomater och purjolök. Torskburgarna tillagar du på under 30 minuter.

Ingredienser
4 portioner
600 g torskfilé, hoki eller sejfilé
1 dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk flytande margarin
8 små hamburgerbröd
4 tomater
1 purjolök
matyoghurt
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd och hamburgerbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt ströbröd och stek i mjölkfritt margarin eller olja.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd och stek i mjölkfritt margarin eller olja.
Gör så här
Tips
En god sås att servera till fisken får du om du blandar 2 dl matyoghurt med 2 msk senap, 2 msk hackad rödlök, 2 msk hackad dill, ½ tsk salt och 1 krm peppar. Receptet är för 4 port.
Gröna tipset: Byt ut fisken mot en vegetarisk biff av t ex morötter om du inte vill ha fisk.
Gröna tipset: Byt ut fisken mot en vegetarisk biff av t ex morötter om du inte vill ha fisk.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2257 KJ / 539 kCal
Fett0 g
Kommentar
Smaklöst och dötråkigt!
Anna
2006-02-07