Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé
Denna ugnslagade potatissallad med filé av fisk är ett riktigt bra middagstips. En varm sallad med potatis, rödlök, tomater och ruccola vilken du serverar till den stekta fisken som kryddats och fått en härlig smak av smör.
Ingredienser
4 portioner
10 - 12 potatisar
2 rödlökar
3 msk olivolja
1 msk vinäger
2 tsk salt
1 krm peppar
100 g rucolasallad
250 g körsbärstomater
600 g fiskfilé t ex spätta
1 msk flytande margarin
1/2 tsk citronpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1798 KJ / 430 kCal
Fett13 g
Salt3.92 g
Kolhydrater38 g
Protein34 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer