En god och värmande gulasch med de klassiska ingredienserna, såsom potatis, paprika och kummin. Men istället för nötkött har vi gjort en variant med kyckling.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
45 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: Använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Redaktionen
2016-06-28Hej Inger, du fick nog upp detta recept för att det står nötkött i ingressen och sökrutan går på ordet du skriver. Om du istället väljer receptfliken uppe i vänstra hörnet och sen ingrediens, kött och nöt i vänster spalten så får du bättre sökträffar. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Inger
2016-06-24Jag frågade efter recept på nötkött, men fick upp det här!
Anna
2013-04-15Jättegott! Jag gillar speciellt att det är kummin i, och gräddfilen till sitter som en smäck.