Denna ungerska köttfärsgulasch är lättlagad och värmer bra i höstmörkret. Potatis- och paprikabitarna gör grytan mer matig så att du står dig hela dagen. Med en god brödbit till blir måltiden fulländad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
21 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden och brödet.
I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: servera med mjölkfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Petra
2022-10-22Jättegod om man kryddar upp den mer!
Carina
2022-08-06Undrar över detta recept som jag har tänkt att laga i morgon till middag . om man kan ha färskpotatis i och morötter med och även majs i. Önskar svar på detta recept.
Amanda
2020-02-18Lättlagad, god såhär mitt i veckan 👍