Snabbgulasch är ett härligt och lättlagat recept på en matig och mustig gulasch. Med ingredienser som nötfärs, bakpotatis, vitlök, paprika och tomatpuré samt smaksättare som kummin, persilja och lagerblad blir detta en gryta som värmer gott oavsett när den avnjuts. Servera gulaschen med baguette och yoghurt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marianne
2022-01-29Jag hade inte färsk paprika, det blev riven morot som ersättning. Yoghurt som jag heller inte hade använde jag i stället fetaost. Lättlagat och gott tyckte vi.
Marianne
2013-03-02Jag tärnade potatisen i stället för att riva den, ser definitivt aptitligt ut då och gott var det även om jag fick lägga till lite extra salt och svartpeppar. Vi njöt av det i alla fall
Annika
2013-02-26Hej! Den här rätten var inte särskilt god nylagad. Tog i alla fall med i matlåda dagen efter och då hade smakerna "satt sig" och den var helt OK!