Njut av välsmakande frikadeller gjorda med kyckling. Dessa stora och härliga köttbullar gör du bland annat med lite rivet citronskal i som ger en frisk ton. Tillsammans med den mustiga tomatsåsen med smak av både oliver och timjan blir kycklingfrikadellerna riktigt saftiga och goda.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
11 2016
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber. Använd glutenfri pasta
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer