Kycklingfilé med kall mango- och currycrème

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Kycklingfilé med kall mango- och currycrème

En ljuvligt god och busenkel rätt där kycklingen först bryns tills den får en fin stekyta och sedan grillas i ugnen. De saftiga och möra kycklingfiléerna serveras med nykokt potatis, små blomkålsbuketter och en mango- och currycrème som bidrar med färg och fräschör. Garnera med pepprig krasse och låt det väl smaka!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2017

Kycklingfilé med kall mango- och currycrème

Ingredienser

4 portioner
900 g fast potatis
4 kycklingfiléer
1 tsk olja
salt
peppar
1/2 blomkålshuvud
2 dl crème fraiche mango och curry
1/2 ask krasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2167 KJ / 518 kCal
Fett17 g
Salt3 g
Kolhydrater44 g
Protein42 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Blomkålssoppa med äggmacka och krasse
Betyg 3.6 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling med krämig gnocchi och broccoli
Betyg 2.3 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinggryta med minimajs
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling i teriyaki
Betyg 3.8 av 5.
60 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinggryta med majs och tomat
Betyg 2.8 av 5.
305 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingpasta med paprika och rucola
Betyg 3.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga