UNDER 60 MIN | Medel

Kycklingbullar med grönsaker, vitlöksyoghurt och couscous

Servera smakrika kycklingbullar tillsammans med ugnsrostade grönsaker, kokt couscous och en sås med smak av rostad vitlök som enkel och god vardagsmiddag! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2019
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

  1. Servera Kycklingbullar med persilja och citron tillsammans med Medelhavsgrönsaker, Rostad vitlöksyoghurt och nykokt couscous.

För alla

Kontrollera noga innehållet i respektive recept.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous eller välj annat glutenfritt gryn.

Ingredienser

Portioner: 4
Redan färdigt
  • 1/2 sats kycklingköttbullar med persilja och citron (se länk i steg 1)
  • 1/3 sats grönsaksblandning (se länk till medelhavsgrönsaker i steg 1)
  • 1/2 sats yoghurt med rostad vitlök (se länk i steg 1)
Till servering
  • 4 port nykokt couscous