Kycklingbullar med grönsaker, vitlöksyoghurt och couscous
Servera smakrika kycklingbullar tillsammans med ugnsrostade grönsaker, kokt couscous och en sås med smak av rostad vitlök som enkel och god vardagsmiddag! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/2 sats kycklingköttbullar med persilja och citron (se länk i steg 1)
1/3 sats grönsaksblandning (se länk till medelhavsgrönsaker i steg 1)
1/2 sats yoghurt med rostad vitlök (se länk i steg 1)
Till servering
4 port nykokt couscous
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer