Kycklingen blir sagolikt saftig och smakfull när du bakar den i ugnen med ett täcke av pesto. Servera kycklingen med trivsam couscous och färgglad tomatsallad med yoghurt.
Pesto innehåller parmesanost och nötter eller solrosfrön.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen och brödet.
I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj ris i stället för couscous och glutenfritt bröd till servering.
Gör äggfri: välj pesto utan parmesanost (som kan innehålla konserveringsmedlet lysozym, E1105).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riktigt gott! Både som vardagsmat och till helgen...
Sara
2005-03-02JÄTTEGOTT och fräscht. Det stod inget i anvisningen omhur det skulle saltas. Jag saltade filéerna innan peston ströks på samt satte lite salt i yoghurten.
Ulrika
2004-02-23