Goda och saftiga köttbullar gjorda på kycklingfärs smaksatt med persilja och citron. Servera kycklingbullarna till dina favorittillbehör, som pasta, potatis eller ris. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2019
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin eller välj olja.
Kommentarer
Leena margareta
2021-07-26Mycket god och fräsch smak! Jag använde rejält med chiliflakes istället för peppar. Nästa gång kommer jag även att pressa i en vitlöksklyfta. Smeten var mycket lös och kladdig, trots att jag tillsatte en hel del pofiber för att absorbera vätska. Nästa gång kommer jag sätta in smeten i frysen en bra stund innan jag formar bullarna.
Monika
2020-10-14Struntade i havregrynen. Gjorde sås med vitt vin och grädde till. Bjudgott!😋
Karin
2020-02-18Oväntat gott och saftigt.