Goda och saftiga köttbullar gjorda på kycklingfärs smaksatt med persilja och citron. Servera kycklingbullarna till dina favorittillbehör, som pasta, potatis eller ris. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt margarin eller välj olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket god och fräsch smak! Jag använde rejält med chiliflakes istället för peppar. Nästa gång kommer jag även att pressa i en vitlöksklyfta. Smeten var mycket lös och kladdig, trots att jag tillsatte en hel del pofiber för att absorbera vätska. Nästa gång kommer jag sätta in smeten i frysen en bra stund innan jag formar bullarna.
Leena margareta
2021-07-26Struntade i havregrynen. Gjorde sås med vitt vin och grädde till. Bjudgott!😋
Monika
2020-10-14Oväntat gott och saftigt.
Karin
2020-02-18