Kyckling i ugn är en oslagbar favorit som ofta uppskattas av både stora och små. Här fylls kycklingfiléer med basilikablad och parmesanflarn, en fest för smaklökarna. Serveras med rostade palsternackor, potatis och rödlök. Gräddfil smaksatt med pressad vitlök blir gott till kycklingen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2013
Rätten är fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Håller med! Och Supergott :-)
Sandra
2013-11-12Gott och enkelt. Gott att blanda rödlök och palsternackor med klyftpotatisen. Det lär vi göra flera gånger. Mums!
Susanne
2013-11-10