Persiljemarinerad kyckling med parmesansås är en urläcker rätt som passar perfekt till festen (eller den mysiga hemmakvällen). De möra kycklingfiléerna och mumsiga rotfrukterna steks i ugn, vilket ger dig tid att blanda ihop den smakrika persiljemarinaden och den krämiga, lena parmesansåsen. Fantastiskt gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mikaela
2021-10-10Så enkelt & gott succé hemma hos oss!
Erika
2021-07-18Supergott! Tog morötter istället för palsternacka, funkade bra.
Anne-marie
2020-11-06Jättegod rätt med spännande smaker. Vi råkade förmarinera kycklingen som vi skivade före ugnsstekningen, men det blev jättegott ändå!