Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Parmesanflarn med pinjenötter

Parmesanflarn med pinjenötter är ett supersmaskigt tilltugg eller snacks som du tillagar på ett kick. Riv parmesanost och fördela på en plåt, lägg på några pinjenötter och baka flarnen i ugnen.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 12 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Fördela färskriven parmesanost i runda ringar på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Lägg några pinjenötter på varje rundel och baka i ugnen i ca 8 minuter, tills parmesanen får en gyllene färg.

Ingredienser

Portioner: 12 st
  • 2 dl färskriven parmesanost
  • pinjenötter
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?