Kyckling med rostade rotfrukter och persiljedipp

En lättlagad vardagsmåltid med många härliga smaker. Kycklingen steks gyllenbrun i en panna som du sedan serverar med bland annat rostad potatis och morot. Blanda crème fraiche smaksatt med vitlök och hackad persilja och du får en smarrig persiljedipp att servera till kycklingen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 8 2016

Gör så här
00:25:00
00:06:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2388 KJ / 571 kCal
Fett17 g
Salt2.6 g
Kolhydrater54 g
Protein45 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
4 stDet heter förvärmda annars är plåten för värm.
Ove
Hej Ove! Ha ha, ja det har du helt rätt i. Tack för att du hörde av dig så vi kunde ändra. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Ska man inte skala potatisen?
Vicki
Hej Vicki! Ursäkta sent svar. Nej, det räcker att du sköljer av potatisen. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
Supergott och lättlagat!
Bo arne