Kyckling i örtdressing
Ljuvligt god kycklingrätt som serveras med potatissallad. Kycklingen i en örtdressing av balsamvinäger, örtsalt, timjan och honung är saftig och smakrik och tillagas enkelt.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer (à 125 g)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk honung
2 msk balsamvinäger
2 msk olivolja
1/2 tsk örtsalt
1/2 g hackat kryddgrönt (av timjan, gräslök och persilja)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegod sommarmat tillsammans med potatissallad. Gjorde detta recept från Buffe första gången 1997 och det har varit en återkommande favorti sedan dess. Jättegod tillsammans med Ost och potatissallad. Prova gärna att byta ut balsamvinägern mot hallonbalsamico, det blir minst lika gott.
Marie
2006-06-16