Kyckling al vino
Kyckling al vino är rik på förstklassiga smaker från härligt vitt vin, smaklig rosmarin och schalottenlökar. En lysande kycklingrätt, matig och fantastiskt god, med pasta och sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001
Ingredienser
4 portioner
2 msk olja
4 kycklingfiléer (4 st motsvarar ca 600 g)
1 tsk salt
1 krm peppar
2 schalottenlökar
4 tomater
2 vitlöksklyftor
2 kvistar rosmarin
1 1/2 dl vitt vin
Till servering
pasta
grönsallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott! Jag tillsatte lite strösocker för en rundare smak och några droppar tabasco för lite sting.
Ninni
2010-07-07Fräscht och lätt och med smak från medelhavet. Bra vardagsrätt.
Anette
2004-05-10