Kryddkorvar med senapscrème fraiche och potatissallad

En potatissallad med vinägrett är utflyktsmat för gourmeter. Potatissalladen med dijonsenap och kapris blir bara godare när den nykokta potatisen fått marinera i dressingen några timmar. Servera med smakrika grillkorvar i sällskap med en sötstark senapscrème. Lyxmat på utflykten som smakar lika gott hemma vid matbordet.

Ingredienser
Potatissallad
Senapscrème
Dressing
Till servering
För alla
Läs noga innehållet på korvarna. Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer