Kryddkorvar med bakad spetskål och srirachamayo

1
0
Kryddkorvar med bakad spetskål och srirachamayo

Kryddkorvarna finns i olika smaker. Goda att grilla och servera med het srirachamayo, bröd och en fräsch sallad på ugnsbakad spetskål, rödlök och sojabönor. En enkel och snabb kombo som givetvis går att variera med vilken grillkorv som helst.

Skriv ut
Kryddkorvar med bakad spetskål och srirachamayo

Ingredienser

4 portioner
ca 800 g
spetskål
2
rödlökar
2 msk
olja
-
salt
-
svartpeppar
250 g
sojabönor
juice av 1/2
limesaft (1/2 lime motsvarar 2 tsk saft)
8
kryddkorvar
1 1/2 dl
srirachamajonnäs

Till servering

grillat bröd

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven och srirachamajonnäsen. I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, om anpassat bröd används.

Gör så här

Tips

Gör enkelt en hemgjord Srirachamajonnäs.

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2906 KJ / 696 kCal
Fett 33 g
Salt 2.12 g
Kolhydrater 62 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept