Krispig kyckling med gurkdipp

Mmm säger vi till krisp! Kyckling får paneras i panko och timjan och stekas i olja. Till det serveras ris, tomater och en gurktdipp gjord på cornichoner, crème fraice, majonnäs, salt och peppar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2021

Ingredienser
Gurkdipp
Kyckling
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot majsstärkelse och välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Blandade ihop pankos och kryddorna på ett fat. Annars mycket gott. Såsen var väldigt god. Stoppmätt
Ann-charlotte
2023-06-20Snabbt och enkelt vardagsrecept som var förvånansvärt gott med enkla medel
Helena
2023-01-18Jättegod! Gurkdippen var toppen.
Lisa
2021-11-17