Kokt rimmad oxbringa med granny smith-velouté
Detta recept på utsökt, kokt rimmad oxbringa med grannby smith-velouté tar inte allt för lång tid att tillaga. Servera det möra köttet med ett smakrikt rotfruktsmos!
Ingredienser
4 portioner
800 g rimmad oxbringa
1 morot
1 lök
ca 1 1/2 l vatten
6 vitpepparkorn
3 lagerblad
Krossade rotfrukter
4 potatisar (à 100 g)
4 palsternackor
4 persiljerötter
8 jordärtskockor (8 skockor motsvarar ca 700 g)
vatten
2 hönsbuljongtärningar
1 tsk salt
Sås
1 äpple Granny Smith
4 dl kokspad
1/2 dl mjölk
1/2 dl matlagningsgrädde
1 tsk dijonsenap
1/2 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer