Nudlar med smakrik röd curry, krispig färs och pak choi i en krämig bas av kokosmjölk är en rätt med perfekt balans mellan sött, salt, syrligt och kryddigt! Servera med lime och sesamfrön.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2023
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt äggnudlar mot ris- eller glasnudlar.
Näringsvärdet är beräknat utan serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Philip
2023-02-03Väldigt gott recept. Nudlarna blir krämiga. Jag gjorde en Koreansk variant med Gochuyang-pasta. Går utmärkt att lägga på Kimchi (salladskål) istället för paj Choi
Malin
2023-02-02Super gott, vi är 5 i familjen och alla gillade det! Tog fläskfärs, adderade mer av alla kryddorna + en skvätt kalvfond i färsen. Tog också broccolie istället för pak choi. MmmMmm. Blir fler gånger!!
Josefhina
2023-02-01Sååå gott! Mycket umami. Använde sojafärs och bytte ut pak choien mot broccoli