En värmande och smakrik soppa med äggnudlar, rostade rotfrukter och ugnsbakad lax smaksatt med kokosmjölk och röd curry. Toppa soppan med koriander och rostad lök och servera med limeklyftor!
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt äggnudlar mot glas- eller risnudlar. Välj glutenfri rostad lök.
Gör äggfri: byt äggnudlar mot glas- eller risnudlar.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anna-cari
2021-02-05Enkelt och mycket gott!!
Anna
2020-06-02Enkel att göra och mycket god. Jag använde thaiwokgrönsaker från frysen istället för rotsaker eftersom jag hade det hemma. Det blir lika gott.
Cathrine
2019-01-09Supergod soppa! Men jag uteslöt rotfrukterna, tyckte att de kändes onödiga till en redan god soppa. Superenkelt också och perfekt som bjudmat!