Vego goreng med tofu

33
1 Klimatsmart
Vego goreng med tofu

En rätt inspirerad av de asiatiska smakerna hittar du här i form av vego goreng med tofu. Sojabönor, paprika och pak choi skapar en smakrik rätt där den röda currypastan ger lite sting. Servera med ärtskott och pressa över lite lime som en extra touch. Smaklig spis!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2018

Vego goreng med tofu

Ingredienser

4 portioner
4
port ris
2 msk
olja
250 g
sojabönor
2
röda paprikor
2
förp tofu (à 270 g)
250 g
pak choi
1/2 dl
japansk soja
1/2 dl
vatten
1 1/2 tsk
röd currypaste
1
lime
100 g
ärtskott

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

33

Kommentar

Tilda

2018-12-14

ganska smaklöst, oavsett hur mycket soja och currypasta man har i. Blir nog bättre om man marinerar tofun i såsen och har i mindre ris!

Näringsvärde per portion

Energi 2017 KJ / 484 kCal
Fett 15 g
Salt 2.83 g
Kolhydrater 58 g
Protein 23 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept