En tilltalande, mild och len pastarätt med inspiration från Italien. Den goda och krämiga såsen med purjolök, spenat och grädde blandas tillsammans med färska tortellini (med smak av soltorkad tomat). Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
49 2012
Kontrollera innehållet i tortellinin.
Gör glutenfri: använd glutenfria tortellini.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd havre-, soja- eller risalternativ till grädde och mjölk.
Gör äggfri: kontrollera att tortellinin inte innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Freja
2021-11-29Var bra, men inte jättemycket smak. Köp lite dyrare än icas egna tortellini, eller kanske lägg i soltorkade tomater i såsen? Nu var det mest gräddsås med pasta. Salladen var skitbra!
Anna
2013-03-23Riktigt riktigt gott och snabblagat! Jag serverade med hyvlad parmesan och avokado till. Ny favorit!