Kikärtor både mättar bra och är goda. Här använder du dem i en krämig spenat- och kikärtsgryta med smaker av tomat, vitlök, vinäger och grädde som ger grytan dess krämighet. Servera med fluffigt ris som passar utmärkt till samt toppa med fräscha körsbärstomater och skuren salladslök.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
11 2019
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Cecilia
2022-01-15Det här receptet är så himla bra! Supergott!
Janette
2021-05-20Riktigt gott. Kryddade i extra med chilipulver och curry, inget extra salt. Kokte röd quinoa till istället för ris och lade fetaost på tomaterna.
Lisa
2021-03-28Jättegott! Jag hade i lite stekt halloumi också och det blev en hit :)