Kikärtor både mättar bra och är goda. Här använder du dem i en krämig spenat- och kikärtsgryta med smaker av tomat, vitlök, vinäger och grädde som ger grytan dess krämighet. Servera med fluffigt ris som passar utmärkt till samt toppa med fräscha körsbärstomater och skuren salladslök.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2019
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott och enkelt! Jag skippade chilipulver och hackade i färsk chili istället
Cecilia
2023-03-29Jättegod gryta! Jag tillförde röd pesto. De tveksamma i familjen ändrade uppfattning. Den kommer vi att laga fler gånger. Tack för receptet.
Elsbeth
2023-03-03Det här var Såå gott !! Enkelt att tillaga :))
Inger
2022-08-24