Visst vill man äta getost alla dagar i veckan? I denna paj kommer den verkligen till sin rätta ihop med smaker från bladspenat och kikärtor, samt äggstanningen som här smaksätts med pesto på soltorkad tomat! Denna paj är försvinnande god – vi lovar!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2020
Kontrollera noga innehållet i peston och pajdegen.
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sandra
12/1/2020Jag tyckte det var för mycket kikärtor, nästa gång tar jag bara ett paket och byter ut resten mot något annat :) Annars god och matig paj!
Siri
4/26/2020Ny favorit!
Elin
3/23/2020God paj. Förgrädda pajskalet så blir det godare. Smakar väldigt mycket getost (om man gillar det annars halvera).