Visst vill man äta getost alla dagar i veckan? I denna paj kommer den verkligen till sin rätta ihop med smaker från bladspenat och kikärtor, samt äggstanningen som här smaksätts med pesto på soltorkad tomat! Denna paj är försvinnande god – vi lovar!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2020
Kontrollera noga innehållet i peston och pajdegen.
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Marie
2022-02-20Mycket god paj, använde bara ett paket kikärtor men ca 200 g getost. Gjorde egen pajdeg med 75 g smör, 2,5 dl vetemjöl och 0,75 dl naturell kvarg, lät pajdegen vila och förgräddade innan fyllningen gräddade. Denna kommer vi göra fler gånger.
Sandra
2020-12-01Jag tyckte det var för mycket kikärtor, nästa gång tar jag bara ett paket och byter ut resten mot något annat :) Annars god och matig paj!
Siri
2020-04-26Ny favorit!