Korv stroganoff med dijon

Betyg 4.2 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Korv stroganoff med dijon

En enkel gryta som korvstroganoff med dijon går alltid hem. Dijonsenap ger stroganoffen extra smak och äts gärna tillsammans med kokt ris. Det här receptet går att variera med något av alla tips via har med i receptet. Vad sägs om chorizostroga, korma stroga eller att toppa ryskt?

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Korv stroganoff med dijon

Ingredienser

4 portioner
500 g falukorv eller kycklingstekkorv
2 gula lökar
2 1/2 dl crème fraiche (34 %)
2 msk tomatpuré
1 msk dijonsenap
smör
salt
svartpeppar

Till servering

4 port ris

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

10 st
  • Jättebra som basrecept!

    Tomas

  • Nu har vi provat receptet några gånger och både jag och resten av trebarnsfamiljen älskar resultatet 😛

    Mikael

  • Ja den smakar dijon och creme fraiche men det är ungefär allt den smakar. Jag gillar dijon men tycker inte detta är ett bra recept.

    Fredrica

Näringsvärde per portion

Energi3253 KJ / 778 kCal
Fett54 g
Salt5.27 g
Kolhydrater55 g
Protein19 g

Testa liknande recept

  • Piffig korvstroganoff
    Betyg 2.8 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korv stroganoff med färsk pasta
    Betyg 3.6 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korvstroganoff Provencale
    Betyg 3.3 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Korv stroganoff med crème fraiche
    Betyg 3.8 av 5.144 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korvstroganoff med ris
    Betyg 4.2 av 5.2443 personer har röstat
    Receptet har 253 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad