Korv med tomatig morotsröra
Korv till middag passar perfekt en vardag när tiden är knapp! Dessa örtkryddade korvar passar utmärkt med röran gjord på tapenade med soltorkade tomater, rivna morötter och crème fraiche. Ät tillsammans med ris och söta körsbärstomater, och middagen är serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2018
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
2 morötter
1/2 dl tapenad soltorkade tomater
2 dl lätt crème fraiche
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
2 förp örtkryddad korv (à 270 g)
1 tsk olja
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3236 KJ / 774 kCal
Fett45 g
Salt4.76 g
Kolhydrater64 g
Protein27 g
Kommentarer
Super Gott och enkelt...morotsröran går att använda till grillat
Lena
2019-06-13Morotsröran va fantastiskt god!
Anna
2018-09-14