Färsbiffar i krämig sås
En härlig husmansrätt som både är enkel att tillaga och mättande. De saftiga färsbiffarna får sjuda i en krämig sås med smak av tomat och basilika tills smakerna gift sig. Servera med ångande nykokt potatis och knallröda små körsbärstomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2017
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
Färsbiffar
1 dl mjölk
1/2 dl ströbröd
1 ägg
ca 500 g blandfärs
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk smör eller margarin
Sås
2 dl crème fraiche tomat/basilika
1 dl mjölk
250 g körsbärstomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2806 KJ / 671 kCal
Fett35.5 g
Salt1.95 g
Kolhydrater51.3 g
Protein33.9 g
Kommentarer