Lasagne är både gott, mättande och enkelt att göra – speciellt vegolasagne som går snabbt att laga! I denna lasagne blandas créme fraiche med pastasås, tapenade och bönor ihop till en sås. Varva sedan lasagneplattorna med paprika och sås i en ugnsform. Avsluta med sås och riven mozzarella och servera med sallad. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2019
Läs noga ingrediensförteckningen på peston.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och välj laktosfri mozzarella.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja pesto utan ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym (från ägg).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer