Kebab med körsbärstomater
Kebab är en både god och enkel lösning till en lyckad middag! Karré tillsammans med rödlök tillagas i en kebabkrydda som ger den goda smaken. Servera med ris, syrlig gräddfil och en fräsch sallad med små söta körsbärstomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2018
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
Sås
1 1/2 dl gräddfil
salt
peppar
Grönsaker
250 g körsbärstomater
1 krispsallad
Kebab
1 rödlök
ca 600 g karré
1 msk olja
2 - 3 tsk kebabkrydda
2 msk tomatpuré
1 dl vatten
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2895 KJ / 692 kCal
Fett36 g
Salt4.7 g
Kolhydrater61 g
Protein29 g
Kommentarer
Gick inte att äta, fick kasta allt. Jag har inte heller fått något mail om detta från ICA. När jag hämtade kassen idag, så hänvisade de till kundtjänst. Så att ta kontakt med sin butik verkar inte vara rätt recept. Kompensation är en självklarhet.
Caroline
2018-12-17Hej Caroline! När det gäller just detta receptet nu så kan man höra av sig till Kundtjänst. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-01-03Helt oätligt! Fick slänga. Har INTE fått mail om att det var fel i kryddmängden och önskar därför någon form av ersättning.
Louise
2018-12-16Hej Louise! Här av dig till din butik så hjälper de dig. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-12-17Jag har inte ens fått mail om detta! Gick inte att äta överhuvudtaget!
Olivia
2018-12-16Hej Olivia! Hör av dig till din butik så hjälper de dig. Och vi beklagar såklart. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-12-17