Korv med mos
Korv med mos en lika klassisk som god rätt. Till moset och korven serverar du här en fräsch slaw med rödkål och morot som blandas med en kräm med crème fraiche och majonnäs smaksatt med dijonsenap. Servera korv, mos och slaw toppad med persilja och knaprig rostad lök.
Ingredienser
Mos
Slaw
Korv
Topping
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, smör och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer