Här gör du en god och lättlagad vegogryta med massor av indiska smaker. Blomkålen och kikärtorna bildar basen i grytan som kryddas med färdig kormasås. Den milda paneerosten steks i olja och matchar den indiska kryddningen fint. Servera gärna korman med ris.
Kontrollera noga innehållet i såsen och buljongen.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Camilla
2/18/2020I beskrivningen står det "Rör ner kormasåsen och grönsaksbuljongen". Grönsaksbuljongen finns inte i ingredienser och blir då svårt att veta mängd.
Redaktionen ICAse
2/19/2020Hej Camilla! Vi ber om ursäkt att grönsaksbuljongen hade fallit bort. Det ska vara 2 dl och vi har uppdaterat receptet med det. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina