Kyckling korma med picklad blomkål
![Kyckling korma med picklad blomkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_190510/cf_259/kyckling_korma_med_picklad_blomkal.jpg)
Färdig kormasås och kyckling i grytan gör att du snabbt känner hur Indiens härliga kryddor sveper in i köket. Smakerna i indisk kyckling korma möter fint den sötsyrliga picklade blomkålen. Servera med basmatiris och mangochutney samt den fräscha myntan.
![Kyckling korma med picklad blomkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_190510/cf_259/kyckling_korma_med_picklad_blomkal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Picklad blomkål
1 dl ättika (12%)
2 dl socker
1/2 tsk salt
3 dl vatten
3 stjärnanis
1/2 blomkålshuvud (à ca 300 g)
1 kruka mynta
Kyckling korma
2 gula lökar
550 g minutbitar kyckling
2 msk olja
350 g korma cookinsauce
1/2 dl vatten
salt
peppar
65 g babyspenat
Till servering
basmatiris
naanbröd
mango chutney
För alla
Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt naanbröd mot glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer