Indisk grönsaksgryta i Kormasås
Har du en vegetarian i sällskapet som du ska bjuda på middag är den här indiska grytan optimal att servera. Spänstiga grönsaker sveps in i en smakrik kormasås. Servera den färgsprakande rätten med naanbröd och alla gäster kommer att bli belåtna.
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
5 potatis
2 morötter
1 blomkålshuvud
1 msk olja
1 burk korma cooking sauce (à 500 g)
1 burk kikärtor (à 400 g)
1 lime
salt
peppar
tomater
naanbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är inkl. bröd och tomat.
Energi2264 KJ / 543 kCal
Fett25 g
Salt1 g
Kolhydrater60 g
Protein13 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lite väl smaklös...
Nja.... För mycket tillsatser och strunt i Kormasåsen och överlag för lite smak. Kändes inte så indiskt. Mitt betyg: 2
Rasmus
2013-02-05Jättegott!!
Frida
2012-03-22