Knäckebrödspizza med tomatpesto
Har du ett stort runt knäckebröd hemma kan du göra en knaprig knäckebrödspizza. När osten har smält toppar du med favoriter som salami, oliver och ruccola. Det bästa av allt är att middagen är klar på ett kick.
Ingredienser
4 portioner
1 kaka knäckebröd (normalgräddat)
4 msk pesto tomat
125 g mozzarella
6 skivor rökt skinka eller 12 skivor salami
1/2 kruka oregano
1/2 påse rucola (à 65 g)
ca 1 dl marinerade kronärtskockor
ca 1 dl oliver
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1492 KJ / 356 kCal
Fett30 g
Salt2.9 g
Kolhydrater6 g
Protein15 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Supergott! Lätt och enkelt till fördrinken!
Linda
2017-11-22