Kronärtskockspizza med yoghurt och ärter

Att ”baka” pizza på pitabröd är en riktigt knaprig delikatess! Vad du toppar dina pitabröd med väljer du själv, men får vi föreslå en veggo-variant med pesto, tjock yoghurt, marinerade kronärtskockor och mosade gröna ärter eller sojabönor? Jättegott!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2016

Ingredienser
4 st
2 pitabröd
4 msk pesto
2 dl turkisk yoghurt (10%)
2 dl marinerade kronärtskockor
1 1/2 dl mosade gröna ärtor eller frysta, tinade sojabönor
myntablad
flingsalt
svartpeppar
olivolja
Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi1400 KJ / 337 kCal
Fett21.4 g
Salt2.15 g
Kolhydrater24.3 g
Protein9.2 g
Kommentarer