Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka
Pizza gjord på tortillabröd är ett enkelt sätt att på kort tid fixa fredagsmyset! Här bjuder vi på ett recept med crème fraiche, kronärtskockor, sardeller och mozzarella. Skär i bitar och servera som plockmat eller bufférätt!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2018
Ingredienser
4 portioner
4 stora tortillabröd
1 burk marinerade kronärtskockor (à ca 200 g)
2 dl crème fraiche yoghurt eller färskost
2 dl majskorn
ca 12 sardellfiléer
2 dl riven mozzarella
1 tsk torkad rosmarin
2 krm salt
rucola (att toppa pizzan med)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2020 KJ / 484 kCal
Fett32 g
Salt3.42 g
Kolhydrater31 g
Protein16 g
Kommentar
Kanongott! Hade soltorkad tomat på istället för sardeller.
Anna
2018-11-09