Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka

6
1
Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka

Pizza gjord på tortillabröd är ett enkelt sätt att på kort tid fixa fredagsmyset! Här bjuder vi på ett recept med crème fraiche, kronärtskockor, sardeller och mozzarella. Skär i bitar och servera som plockmat eller bufférätt!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2018

Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka

Ingredienser

4 portioner
4 stora tortillabröd
1 burk marinerade kronärtskockor (à ca 200 g)
2 dl crème fraiche yoghurt eller färskost
2 dl majskorn
ca 12 sardellfiléer
2 dl riven mozzarella
1 tsk torkad rosmarin
2 krm salt
rucola (att toppa pizzan med)

För alla

Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillabröd.
GÖr laktosfri: välj laktosfri crème fraiche, yoghurt eller färskost och laktosfri mozzarella.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Anna

2018-11-09

Kanongott! Hade soltorkad tomat på istället för sardeller.

Näringsvärde per portion

Energi 2020 KJ / 484 kCal
Fett 32 g
Salt 3.42 g
Kolhydrater 31 g
Protein 16 g
Läs mer om näringsvärden