Toast med kantarellost och bresaola
Macka till middag? Jajamen! Ugnsgratinerade naanbröd som täckts med en färskost av kantarell och buffelmozzarella är egentligen nog för att middagsmagen ska vara nöjd, men vi tycker att kronärtskockor och härligt salt bresaola är ett måste till kvällens toast!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2021
Ingredienser
2 portioner
100 g färskost med kantareller
1/2 dl crème fraiche
1 förp naanbröd (à 260 g)
peppar
1 förp buffelmozzarella (à 250 g)
1 förp marinerade kronärtskockor (à 190 g)
1/2 förp färsk persilja (à 20 g)
65 g rucola
2 förp bresaola (à 70 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3622 KJ / 868 kCal
Fett44 g
Salt5 g
Kolhydrater67 g
Protein46 g
Kommentarer
Supergott!
Ingrid
2021-04-04Fy vad gott! Nog det godaste o simplaste vi har lagat... Kommer göra igen!!
Tove
2021-02-05Supergott, smidigt och snabblagat! Kommer definitivt att göra igen, mums!
Tove
2021-01-28