Toast med kantarellost och bresaola

8
4
Toast med kantarellost och bresaola

Macka till middag? Jajamen! Ugnsgratinerade naanbröd som täckts med en färskost av kantarell och buffelmozzarella är egentligen nog för att middagsmagen ska vara nöjd, men vi tycker att kronärtskockor och härligt salt bresaola är ett måste till kvällens toast!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2021

Toast med kantarellost och bresaola

Ingredienser

2 portioner
100 g färskost med kantareller
1/2 dl crème fraiche
1 förp naanbröd (à 260 g)
peppar
1 förp buffelmozzarella (à 250 g)
1 förp marinerade kronärtskockor (à 190 g)
1/2 förp färsk persilja (à 20 g)
65 g rucola
2 förp bresaola (à 70 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt naanbröd mot glutenfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Ingrid

2021-04-04

Supergott!

Tove

2021-02-05

Fy vad gott! Nog det godaste o simplaste vi har lagat... Kommer göra igen!!

Tove

2021-01-28

Supergott, smidigt och snabblagat! Kommer definitivt att göra igen, mums!

Näringsvärde per portion

Energi 3622 KJ / 868 kCal
Fett 44 g
Salt 5 g
Kolhydrater 67 g
Protein 46 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept