Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi) är krispiga, mjölksyrejästa grönsaker. Lätt att göra och väl värt väntan! Servera gärna till Kimchigryta (Kimchi Jjigae).

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Ingredienser

2 liter
3 liter vatten
1 1/2 dl salt
2 salladskålshuvuden
1/2 rättika
2 morötter
1 purjolök

Marinad

1 dl chilipulver
2 dl hett vatten
2 msk socker
1 1/2 msk finhackad vitlök
1 1/2 msk finhackad ingefära
1/2 dl asiatisk fisksås

Gör så här

08:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per liter

Energi130 KJ / 30 kCal

Testa liknande recept

Kimchi
Betyg 3.3 av 5.52 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kimchi på pak choi
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Koreansk kimchi
Betyg 4.6 av 5.76 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snabb kimchi
Betyg 4.4 av 5.49 personer har röstat
Receptet har 26 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Grillspjut med kimchi, gröna blad och Ssamjang
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gurk-kimchi
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad