Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi) är krispiga, mjölksyrejästa grönsaker. Lätt att göra och väl värt väntan! Servera gärna till Kimchigryta (Kimchi Jjigae).

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Kimchi på helt kålhuvud (Tongbaechu Kimchi)

Ingredienser

2 liter
3 liter vatten
1 1/2 dl salt
2 salladskålshuvuden
1/2 rättika
2 morötter
1 purjolök

Marinad

1 dl chilipulver
2 dl hett vatten
2 msk socker
1 1/2 msk finhackad vitlök
1 1/2 msk finhackad ingefära
1/2 dl asiatisk fisksås

Gör så här

08:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per liter

Energi130 KJ / 30 kCal

Testa liknande recept

  • Kimchi
    Betyg 3.3 av 5.52 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kimchi på pak choi
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koreansk kimchi
    Betyg 4.7 av 5.79 personer har röstat
    Receptet har 37 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabb kimchi
    Betyg 4.4 av 5.49 personer har röstat
    Receptet har 26 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Pork teriyaki med kimchi
    Betyg 3.7 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad