Kikärtsdipp

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kikärtsdipp

Omtyckt arabisk kikärtsdipp som passar lika bra till grönsaker, kötträtter eller som kexpålägg. Sesampasta, spiskummin och vitlök är några av smakerna som ger hummusdippen dess speciella och smaskiga smaker.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Kikärtsdipp

Ingredienser

4 portioner
4 dl kokta kikärtor
1 msk pressad citronjuice
2 vitlöksklyftor
1/2 dl tahini
1/2 krm kajennpeppar
1/2 tsk koriander
1/2 tsk spiskummin
salt
olivolja eller vatten till spädning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gul hummus
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sötpotatishummus med vegansk fetaost och rostad spetspaprika
Betyg 3.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helenas hummus
Betyg 2.4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetshummus
Betyg 4.4 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hummus
Betyg 3.9 av 5.418 personer har röstat
Receptet har 44 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Paprikahummus
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad