Kikärtsbiffar med härlig smak av koriander, curry och chili. Biffarna, som förutom kikärtor även innehåller morötter är goda att servera med ris och mango chutney.
Ingredienser
4 portioner
2
burkar kikärtor (à 400 g)
1/2
dl
glutenfritt ströbröd
2
ägg
3/4
tsk
salt
1
krm
peppar
1
morot
1
röd chili
1
kruka koriander
2
tsk
curry
2
msk
rapsolja
Till servering
mango chutney
ris
För alla
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
28
2 st
Kommentarer
Cecilia
2012-01-17
Supergott,men jag tyckte det räckte med ett ägg i en dubbel sats,då blev smeten precis lagom fast för att biffarna ska få rätt konsistens utan att falla isär.
Lisa
2009-07-27
Supergoda vego-burgare! Vi bytte ut moroten mot palsternacka och hade bara en halv chili per sats, och det blev kanon! Jättegott i hamburgerbröd med grönsaker och creme fraiche utblandat med ajvar relish.
Kommentarer
Cecilia
2012-01-17Supergott,men jag tyckte det räckte med ett ägg i en dubbel sats,då blev smeten precis lagom fast för att biffarna ska få rätt konsistens utan att falla isär.
Lisa
2009-07-27Supergoda vego-burgare! Vi bytte ut moroten mot palsternacka och hade bara en halv chili per sats, och det blev kanon! Jättegott i hamburgerbröd med grönsaker och creme fraiche utblandat med ajvar relish.