Varm grönsaksrätt med aubergine och kikärtor i huvudrollen får kryddig ton med hjälp av vitlök, chili, ingefära och curry. Servera med ångande kardemummaris, mango chutney, naanbröd, färsk koriander och eventuellt kyckling.
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut naanbrdö mot glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt. Välj/baka laktosfritt naan bröd eller välj annat laktosfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj havre-, soja- eller risbaserad yoghurtersättningsprodukt. Välj/baka mjölkproteinfritt naan bröd eller välj annat mjölkproteinfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ida
2015-05-16inte så mkt smak av curry, mer av ingefära tycker jag. Men väldigt gott var det! använde imat fraîche eftersom jag kör en veganbaserad kost just nu. blandade ut den med limejuice för att få lite syrlighet. funkade bra.
Leena
2015-04-14Jättegott! Körde med Craigslist fraiche till...
Annika
2015-04-08Fantastiskt