Quornfärsgryta tandoori med gult ris
Quorn har seglat upp som populär ersättare till kött. Det är framställt av ett svampprotein och äggvita och finns som färs, i biffar och filéer. I denna mustiga och smakrika gryta får färsen fin smak av tandoorikrydda, ärter och grönsaker. En favorit för både köttätare och vegetarianer!
Ingredienser
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet på tandoorikryddan och buljongen.
Innehåller ägg.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri havredryck eller ersätt havredryck med ris- eller sojabaserad dryck.
Klimatanpassa
Minska klimatpåverkan med 36% genom att byta riset mot ett annat korn som matvete eller bulgur.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer