En riktigt god och saftig lakto-ovo vegetarisk burgare gjord på kidneybönor som mixas med solroskärnor, ägg och havregryn. Smeten får smak av parmesan och rökt paprikapulver. Servera i hamburgerbröd med krämig avokadoröra och krispig rödkål!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2019
Kontrollera noga innehållet i hamburgerbröden.
Fri från laktos. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda på ren havre. Välj glutenfritt hamburgerbröd.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott, min fru äter inte hamburgerbröd, det gick bra uta Hans
Hans
2023-05-27Har letat efter ett recept på vegbiffar/burgare som håller ihop i 10 år. Här är det! Otroligt, vilka burgare, tack och bock!
Martin
2023-04-24Jätteenkelt och väldigt gott! Perfekt substitut om man vill ha en riktigt god hemlagad vegetarisk hamburgare.
Anna
2023-03-06