Karl Johanravioli med grönpeppar, tomat och sockerärtor

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0Klimatsmart
Karl Johanravioli med grönpeppar, tomat och sockerärtor

Ravioli fylld med karljohansvamp i kombination med grönpeppar sätter smaken i denna pasta. Såsen görs på tomatpuré och buljong samt kryddas med vitlök och grönpeppar. Karljohanpastan toppas sedan med sockerärtor och ruccola.

Karl Johanravioli med grönpeppar, tomat och sockerärtor

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 tomater
1/2 tsk inlagd grönpeppar
1 msk olivolja
1 msk tomatpuré
5 dl grönsaksbuljong
salt
peppar
2 förp ravioli med karljohansvamp (à 250 g)
150 g sockerärtor
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1627 KJ / 387 kCal
Fett14 g
Salt0.77 g
Kolhydrater46 g
Protein15 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Pasta med svampsås och päronsallad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svampfylld ravioli med ruccola och pestosås
Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ravioli med knäckekrisp
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ravioli med grönsakssås
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med kyckling och portabello
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig pasta med bacon och champinjoner
Betyg 3.8 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga