Ravioli med knäckekrisp

0
0
Ravioli med knäckekrisp

Pasta är alltid rätt, här serveras färsk ravioli fylld med fyra ostar med goda tillbehör som sparris och spenat. Koka raviolin i buljong för extra mycket smak och vänd ner smak från citronen före servering. Knäckekrispet som serveras till kommer göra raviolipastan till din favoriträtt.

Skriv ut
Ravioli med knäckekrisp

Ingredienser

4 portioner

Knäckekrisp

4
skivor knäckebröd
1
vitlöksklyfta
2 msk
smör

Pasta

2
schalottenlökar
1
citron (rivet skal och pressad saft)
1
knippe grön sparris (à ca 250 g)
5 dl
grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
2 msk
smör
500 g
förp färsk ravioli (gärna 4 ostar)
1/2 tsk
salt
2 krm
nymald svartpeppar
65 g
babyspenat
1
kruka basilika

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept