Ravioli med knäckekrisp

5
3
Ravioli med knäckekrisp

Pasta är alltid rätt, här serveras färsk ravioli fylld med fyra ostar med goda tillbehör som sparris och spenat. Koka raviolin i buljong för extra mycket smak och vänd ner smak från citronen före servering. Knäckekrispet som serveras till kommer göra raviolipastan till din favoriträtt.

Ravioli med knäckekrisp

Ingredienser

4 portioner

Knäckekrisp

4 skivor knäckebröd
1 vitlöksklyfta
2 msk smör

Pasta

2 schalottenlökar
1 citron (rivet skal och pressad saft)
1 knippe grön sparris (à ca 250 g)
5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
2 msk smör
500 g förp färsk ravioli (gärna 4 ostar)
1/2 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
65 g babyspenat
1 kruka basilika

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Kerstin

2021-05-09

Supergott! Kommer att laga många gånger!

Mikaela

2021-05-09

Lät lite udda men tänkte att det måste testas. Visade sig att hela familjen älskade det. Allt från en 6 åring till ungdomar i huset.. snabbt gick det också att laga till, den här rätten kommer vi göra fler gånger!

Simon

2021-05-06

Brukar inte säga att recept är äckliga men det här var fan vidrigt.