Ravioli med knäckekrisp
Pasta är alltid rätt, här serveras färsk ravioli fylld med fyra ostar med goda tillbehör som sparris och spenat. Koka raviolin i buljong för extra mycket smak och vänd ner smak från citronen före servering. Knäckekrispet som serveras till kommer göra raviolipastan till din favoriträtt.
Ingredienser
4 portioner
Knäckekrisp
4 skivor knäckebröd
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
Pasta
2 schalottenlökar
1 citron (rivet skal och pressad saft)
1 knippe grön sparris (à ca 250 g)
5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
2 msk smör
500 g förp färsk ravioli (gärna 4 ostar)
1/2 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
65 g babyspenat
1 kruka basilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott! Kommer att laga många gånger!
Kerstin
2021-05-09Lät lite udda men tänkte att det måste testas. Visade sig att hela familjen älskade det. Allt från en 6 åring till ungdomar i huset.. snabbt gick det också att laga till, den här rätten kommer vi göra fler gånger!
Mikaela
2021-05-09Brukar inte säga att recept är äckliga men det här var fan vidrigt.
Simon
2021-05-06