Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Ravioli med grönsakssås

En enkel pastarätt med stor smak är denna ravioli som du serverar med en grönsakssås där selleri och krispiga sockerärtor blandas i en tomatsås med basilika. Raviolin och tomatsåsen toppar du med lite färskriven parmesanost.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka raviolin i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Skölj och strimla sellerin. Koka upp tomatsåsen och tillsätt sockerärter och selleri. Låt puttra ca 5 minuter.
  3. Låt raviolin rinna av och lägg upp på tallrikar. Häll över grönsakssåsen och strö på osten. Servera med bröd och sallad samt rikligt med grovmald svartpeppar och gärna basilikablad.

För alla

Servera grönsakssåsen till glutenfri pasta om du inte tål gluten. Uteslut parmesanosten om du inte tål mjölk och laktos.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g färsk ost ravioli (10% fett)
  • 3 stjälkar selleri
  • 1 tomatsås med basilika (à 420 g)
  • 1 paket djupfrysta sockerärtor (à 250g)
  • 6 msk färskriven parmesanost
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2637 kJ / 628 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden